Houten vloer voor bedrijfspand Amsterdam

Bezoek de showroom

In dit hoofdkantoor in Amsterdam van een belangrijke speler op de markt voor groene energie, hebben wij op verzoek van de architect Amerikaans notenhouten vloeren gelegd.

Amerikaans notenhout

Het notenhout wordt ook toegepast in de wanden en deuren. Amerikaans notenhout heeft een hoge decoratieve waarde en geeft het interieur een warm uiterlijk.

De notenhouten vloer is behandeld met een naturel olie. Deze olie zorgt voor een bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf. De houten vloer is zo beschermd tegen vloeistoffen. De vloer kan gedweild worden wanneer je wenst en tijdens het dweilen pleeg je gelijk onderhoud aan jouw vloer zonder extra inspanning.

Legmethode

De houten vloeren in dit kantoor hebben we overal strak gezaagd zodat we geen plinten hoeven plaatsen. We hebben de scharnieren van de deuren strak in de vloer gezaagd zodat het geheel een nauwkeurig afgewerkt uiterlijk heeft.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Kenmerken houten vloer

Regelmatig voert Uipkes Houten Vloeren grote projecten uit voor bedrijven. Wil je advies op maat over houten vloeren voor de inrichting van jouw kantoor, zodat de vloer goed aansluit bij de uitstraling van jouw interieur? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in één van onze houten vloeren showrooms in Alphen aan den RijnAmsterdam of bestel het houten vloeren magazine voor meer voorbeelden van projecten.

Veelgestelde vragen

Welk type hout is er gebruikt voor de vloer in het bedrijfspand in Amsterdam?

Voor de vloer in het bedrijfspand is gekozen voor Amerikaans notenhout. Dit hout heeft een hoge decoratieve waarde en geeft het interieur een warme uitstraling.

Hoe is de notenhouten vloer behandeld? 

De notenhouten vloer is behandeld met een naturel olie, die zorgt voor bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf. Hierdoor is de vloer beschermd tegen vloeistoffen en kan gedweild worden zonder extra inspanning.

Zijn er plinten geplaatst bij het leggen van de houten vloer?

Nee, de houten vloeren zijn overal strak gezaagd, waardoor er geen plinten geplaatst hoefden te worden. Dit geeft een nauwkeurig afgewerkt uiterlijk aan het geheel.

Voert Uipkes Houten Vloeren grote projecten uit voor bedrijven?

Ja, Uipkes heeft ruime ervaring met het uitvoeren van grote houten vloeren projecten voor bedrijven. We kunnen advies op maat bieden voor houten vloeren die aansluiten bij de uitstraling van jouw kantoor en merk.

Hoe kan ik meer voorbeelden van projecten bekijken?

Naast het bekijken van de projecten op de website, kun je contact opnemen met Uipkes voor een persoonlijke afspraak in één van de showrooms in Alphen aan den Rijn, Amsterdam of Naarden. Daarnaast kun je ook het houten vloeren magazine bestellen om meer voorbeelden van projecten te bekijken.