Houten vloer Amstelveen

Bezoek de showroom

In overleg met één van Nederlands bekendste architecten hebben we dit restaurant en de zeer royale en druk belopen entree van dit gebouw voorzien van een Frans eikenhouten vloer.

Beschrijving restaurantvloer

De eiken vloer zorgt gelijk voor een warme huiselijke sfeer en de mensen die al jaren werkzaam zijn in het gebouw omschrijven dit als zeer plezierig.

Er is gekozen voor een lamelplank uit de Robin serie. Dat is een lamelplank van in totaal 20 mm dik en een toplaag van 6 mm eikenhout. De planken kunnen we leveren in breedtes tot wel 38 centimeter. Deze vloeren worden allemaal duurzaam geproduceerd van verantwoord gekapt hout. De productie van deze houten vloeren in Amstelveen heeft plaatsgevonden in een schaverij die gebruik maakt van groene energie.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Warme uitstraling

De warme uitstraling en kenmerkende vlamtekening maken Frans eiken zeer geschikt voor toepassing in restaurants. In dit restaurant in Amstelveen gaan modern en klassiek uitstekend samen. De architect had een zeer specifieke kleurwens. Uipkes Houten Vloeren heeft deze kleur geheel op maat gemaakt. U kunt bij ons kiezen uit vele kleuren.

Duurzame houten vloeren

De vloer behoudt na jaren intensief gebruikt te zijn nog steeds zijn karakteristieke uitstraling.

Wil je meer informatie over ons assortiment eiken vloeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of het kosteloos opvragen van materiaalstalen.

Voor meer informatie over zakelijke projecten, kun je contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak.

Veelgestelde vragen

Welk type houten vloer is er in het restaurant in Amstelveen gelegd?

In het restaurant in Amstelveen is gekozen voor een lamelplank uit de Robin serie. Deze lamelplank heeft een totale dikte van 20 mm en een toplaag van 6 mm eikenhout.

Wat is de maximale breedte van de planken die geleverd kunnen worden?

De planken kunnen geleverd worden in breedtes tot wel 38 centimeter, waardoor er een royale uitstraling kan worden gecreëerd.

Worden de houten vloeren duurzaam geproduceerd?

Ja, de houten vloeren worden duurzaam geproduceerd van verantwoord gekapt hout. Daarnaast wordt er bij de productie gebruik gemaakt van groene energie.

Hoe is de kleur van de vloer in het restaurant tot stand gekomen?

De architect had een specifieke kleurwens en Uipkes Houten Vloeren heeft deze kleur op maat gemaakt. Uipkes biedt vele kleuropties waaruit gekozen kan worden.

Behoudt de vloer zijn karakteristieke uitstraling na intensief gebruik?

Ja, de houten vloer behoudt zijn karakteristieke uitstraling, zelfs na jaren intensief gebruik. Dit komt mede door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig Frans eikenhout.