UIPKES® PROJECT: BRUINE EIKEN HOUTEN VLOER IN DE SLAAPKAMER

Datum: 12 augustus 2022
Leestijd: 4 minuten
Auteur: Uipkes Houten Vloeren

Uipkes® heeft een prachtige bruine planken eiken vloer in de slaapkamer gelegd in deze woning te Rotterdam.

Bezoek de showroom

HOUTEN VLOER IN DE SLAAPKAMER

In de slaapkamer van deze stijlvolle woning te Rotterdam heeft Uipkes® een lichte houten vloer gelegd. De vloer is behandeld met olie en afgewerkt in de kleur Reebruin. De bruine eiken vloer zorgt voor een elegante en moderne look in de slaapkamer. De planken vloer in combinatie met het interieur stralen rust en harmonie uit.

NATUURLIJK GEVOEL

De slaapkamer is een ruimte waarin je vaak op blote voeten loopt. Het natuurlijke gevoel van hout is een veel fijnere ervaring in vergelijking tot PVC of laminaat waarbij het oppervlak een onnatuurlijk plastic gevoel geeft, zeker als je ‘s ochtends uit bed stapt.

  • Houten vloer op vloerverwarming zonder radiatoren is een gezonde keuze

Inspiratie & Informatie

GELUIDSREDUCTIE

Deze slaapkamervloer is voorzien van een zwevende houten vloer om 11dB geluidsreductie te realiseren. Het contactgeluid is hierdoor lager wat altijd prettig is in een slaapkamer. Het is ook mogelijk om een houten vloer in de slaapkamer te verlijmen op vloerverwarming, waardoor de sensatie van het warme hout alleen maar fijner aanvoelt voor jouw lichaam.

MOGELIJKHEDEN

Deze houten vloer is vanuit de slaapkamer doorgelegd naar andere ruimtes op de etage, zoals de hal, overloop, trap en zelfs de badkamer. Het doorleggen van de vloer over de hele etage geeft deze woning een ruime en luxe uitstraling door de eenheid in design. 

Uipkes® kan elke ruimte voorzien van houten vloeren en je kunt kiezen uit 90 handgemaakte kleuren en 17 legpatronen. Deze slaapkamer bevat de mooiste eiken vloerdelen van de hoogste kwaliteit die door onze eigen ervaren parketteurs zijn gelegd voor het beste resultaat. Wil je ook zo’n prachtige houten vloer in jouw slaapkamer? Kom een keer langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Kom langs voor advies!

Veelgestelde Vragen

Is een houten vloer geschikt voor de slaapkamer?

Ja, een houten vloer is zeer geschikt voor de slaapkamer. Het biedt een warme en gezellige uitstraling, is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Is een houten vloer geschikt voor een slaapkamer op de bovenverdieping?

Ja, een houten vloer kan prima worden geïnstalleerd op de bovenverdieping. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer correct geïsoleerd is om eventueel geluidsoverlast te verminderen.

Is een houten vloer geschikt voor mensen met allergieën?

Over het algemeen is een houten vloer een goede keuze voor mensen met allergieën. In tegenstelling tot tapijt trekt hout minder stof, pollen en andere allergenen aan. Het regelmatig schoonmaken van de vloer helpt ook om allergenen te verminderen.

Kan een houten vloer in de slaapkamer worden gecombineerd met vloerverwarming?

Ja, een houten vloer kan over het algemeen worden gecombineerd met vloerverwarming. Het is belangrijk om te kiezen voor houtsoorten die geschikt zijn voor vloerverwarming en om de vloer correct te laten installeren volgens de instructies van de fabrikant. Dit zorgt voor een comfortabele en warme slaapkamer.

1 van 3