Uipkes Houten Vloeren Amsterdam

Kom langs voor een adviesgesprek in onze houten vloeren showroom in het hart van Amsterdam en laat je inspireren! Wij kunnen je de vele kleurafwerkingen en legpatronen laten zien aan de hand van de gepresenteerde vloeren in zowel planken, visgraat, Hongaarse punt of andere patroon vloer.

Zo kun je optimaal ervaren hoe jouw 'toekomstige’ parketvloer eruit ziet. Wij voorzien je van alle gewenste informatie, zoals het combineren van een houten vloer met vloerverwarming en we maken desgewenst een vrijblijvende offerte.

In onze showroom in de Roelofstraat in Amsterdam oud Zuid werken wij op afspraak. We hebben dan alle tijd voor je zodat jij je vragen kan stellen en wij jou goed kunnen informeren over houten vloeren voor jouw woonsituatie, kantoor of bedrijf. Plan hier een adviesgesprek in met de online agenda!

Wij delen graag onze jarenlange kennis en ervaring met jou, tot ziens!

Martin Uipkes

De showroom in de Roelof Hartstraat 4 (tel: 020 470 07 77) ligt in het Museumkwartier, stadsdeel Zuid op loopafstand van het Vondelpark en de 3 grote musea: het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum.

De Uipkes Houten Vloeren Showroom in Amsterdam is goed bereikbaar met tramlijnen 3, 5 en 12, halte Roelof Hartplein. Er is beperkte parkeergelegenheid in de Gerard Terborgstraat. Contactgegevens en routeplanner vind je hieronder. 

Contact

Amsterdam
Roelof Hartstraat 4
1071 VH Amsterdam
Nederland
Tel: 020 470 07 77
Email: info@uipkes.nl

Route