Antiek Bruin

Een klassieke kleur bruin. Door de houten vloer te bewerken met duurzame olie komt de kleur "Antiek Bruin" tot stand. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Op de afbeeldingen zie je een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Het is mogelijk om lamelparket en vloerverwarming of vloerkoeling te combineren. Wij hebben hier 20 jaar ervaring mee. Ook verzorgen wij desgewenst houten trapbekleding in dezelfde houtsoort en kleur voor mooie, natuurlijke overgangen tussen ruimtes.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes is een houten vloeren specialist en produceert alle vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een houten vloer.