Koning Zwart

De koning van zwarte kleur, deze mooie zwarte kleur heeft een vleugje grijsblauw en komt tot stand door de planken te bewerken met duurzame, gekleurde olie. De olie produceren we volgens een traditioneel recept. Hier zie je foto's van een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De eikenhouten vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Onze lamelparketvloeren zijn geschikt voor combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw  woonkamerkeukenbadkamer, slaapkamerappartementrenovatiewoning, nieuwbouw of kantoor. Afwerking zonder plinten is mogelijk. Daarnaast kunnen wij traprenovatie verzorgen in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes®  produceert alle houten vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie jouw nieuwe houten vloer of bekijk houten vloeren foto's voor meer inspiratie.