Houten vloer in de Badkamer

Ja, een houten vloer kan ook in de badkamer doorgelegd worden!

Door de houten vloer door te leggen in de badkamer ontstaat er een warme eenheid met de rest van de woning. De houten vloer in de badkamer geeft deze ruimte het vaak nog missende karakter. Het verrijken hiervan met een houten vloer zorgt daardoor voor een warm bad bij binnenkomst.

Keuzemogelijkheden

Je kunt kiezen uit vele verschillende kleurmogelijkheden voor de houten vloer in de badkamer waardoor er altijd een perfecte combinatie te maken is, die past bij het karakter van je huis. De houten vloerenpatronen die je kunt kiezen in de badkamer zijn zeer divers. Veelvoorkomende keuzes hier zijn: 

Vloerverwarming en hout in de badkamer

Wanneer je graag streeft naar een zowel letterlijke als figuurlijke warme uitstraling, kunnen wij ook vloerverwarming onder de houten vloer in de badkamer leggen. 

  • houten vloeren badkamer hongaarse punt
  • houten vloer badkamer 2
  • houten vloer plus bad

Houten vloeren en water

Wanneer men de houten vloer in de badkamer door laat leggen, dan kan dit tot aan de ruimte waar men gaat douchen. Het douchen kan (uiteraard) niet plaats vinden op de houten vloer.

De houten vloer kan je na je bad en/of douche rustig betreden, zonder jezelf af te drogen. Je hoeft niet bang te zijn voor een waterballet.

De vloer zou indien gewenst zelfs elke dag gedweild kunnen worden.

houten vloeren in de badkamer

Ook een houten vloer in de badkamer laten leggen?

Vraag gerust een offerte aan of kom eens bij ons langs in de showroom en wij voorzien je graag van een advies op maat.