Amandel Beige

Licht bruin, beige witte kleur. Door de vloerdelen te bewerken met duurzame, lichte olie komt de kleur "Amandel Beige" tot stand. Deze handgemaakte kleur olie is volgens een traditioneel recept geproduceerd. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

Wil je vloerkoeling of vloerverwarming combineren met een houten vloer? Hier hebben wij jarenlang ervaring mee. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementrenovatiewoning, nieuwbouw of kantoor. Voor een moderne look kunnen wij de houten vloer afwerken zonder plinten. Tevens kunnen wij jouw trap bekleden met hout in dezelfde kleur en houtsoort, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Uipkes is een houten vloeren specialist en produceert alle vloeren in Nederland. Vloerdelen zijn verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een high end houten vloer.