Colorado Wit

Een mooi gebalanceerde bruinwitte vloerkleur. Door de vloerdelen te bewerken met duurzame, lichte olie komt de kleur "Colorado Wit" tot stand. Deze handgemaakte kleur olie is volgens een traditioneel recept geproduceerd. De voorbeeldvloer die je hier ziet, is een eiken vloer, verkrijgbaar als een lamelparket.

Onderhoud

De lichte eiken vloer met een dweil en de bijgeleverde zeep periodiek schoonmaken. Onderhoud is 1 x per 4 - 6 jaar afhankelijk van het gebruik.

Toepasbaar

O.a. geschikt voor combinatie houten vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer kun je toepassen in jouw woonkamer, keukenbadkamer, slaapkamerappartementbestaande woning, nieuwbouw of kantoor. Afwerking zonder plinten is mogelijk. Daarnaast kunnen wij jouw trap renoveren in dezelfde houtsoort en kleur als jouw houten vloer, zodat er natuurlijke overgangen tussen ruimtes ontstaan.

Afmetingen

Houten vloeren in deze kleur zijn verkrijgbaar in de breedtes van 8 tot 38 cm. Deze mooie houten vloer wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in de afmeting naar je keuze. Lees meer informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een high end houten vloer..