Houten vloer in een kantoor
Houten vloer kantoor Sony in Amsterdam
Planken vloer in Amsterdam van houten vloeren specialist Uipkes
Houten kantoorvloer Berlagehuis in Den Haag
Houten kantoorvloer met visgraatpatroon in Amsterdam
Vloer van hout in WTC Schiphol Airport
Vloer van eikenhout in Arnhem
Houten vloer gelegd in een kantoor in Naarden
Houten kantoorvloer in Hilversum
Lamelparket in een kantoor in Amsterdam
Houten horecavloer in Amstelveen
Notenhouten vloer Amsterdam
Houten vloer in een winkel in Rotterdam

Projecten

Uipkes Houten Vloeren heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd in het managen en uitvoeren van grote projecten zoals kantoor-, winkelpanden en restaurants in diverse steden door het hele land. Alle foto's van houten vloeren die je hier ziet zijn projectvloeren door Uipkes zelf geleverd en gelegd, vaak in samenwerking met gerenommeerde architecten.

Grote houten vloeren projecten

Wij adviseren in de keuze van de houtsoort waarbij we naast de eigenschappen en kleurstelling van de houtsoort ook kijken naar de intensiteit van het dagelijks gebruik en het budget. We begeleiden het complete traject van selectie tot en met de uitvoering, om zo gezamenlijk tot een duurzame invulling van jouw zakelijke houten vloer te komen.

Op zoek naar een mooie houten kantoorvloer, winkelvloer of restaurantvloer? Bij Uipkes ben je aan het juiste adres voor projectvloeren!

Kantoorvloer in wereldwijd hoofdkantoor

Voor de wereldwijde marktleider op het gebied van diervoeding en visvoer hebben we 1600 m2 van hun nieuwe hoofdkantoor in Amersfoort van prachtige houten vloeren mogen voorzien.

Eikenhouten ladderpatroon vloer

Voor het Nederlandse kantoor van een van de grootste muziekproducenten ter wereld heeft Uipkes wederom een houten vloer mogen leveren en leggen. Sony is gevestigd in de A'DAM toren in Amsterdam aan het IJ. Het groene interieur is spraakmakend en is helemaal in lijn met de vernieuwende stijl van de opdrachtgever.

Planken vloer Amsterdam

In dit prachtige onder architectuur ontwikkelde gebouw is voor de nieuwe 'bewoner' een inrichting bedacht welke helemaal van deze tijd is. Onder andere door de toepassing van hout in de traptreden en een aantal etages, door het gebruik van houten vloeren krijgen deze ruimte het persoonlijk karakter wat deze verdienen. Zo is een prachtige werkplek voor deze opdrachtgever gecreëerd.

Visgraat vloer Berlagehuis

Uipkes leverde en legde deze mooie frans eiken visgraat kantoorvloer in het gerestaureerde Berlagehuis in Den Haag.

Visgraat kantoorvloer

In het nieuwe kantoor van een wereldwijd opererende verzekaar en herverzekeraar in Amsterdam heeft Uipkes een prachtige Frans eiken visgraatvloer gelegd. Onder de visgraatvloer is vloerverwarming aangelegd. De kleur is na creatief overleg met de binnenhuis architect en opdrachtgever bepaald. De prachtige visgraatvloer geeft een authentiek, modern en fris karakter aan de kantooromgeving.

Houten vloeren WTC Schiphol Airport

In dit prachtige kantoor in Schiphol WTC heeft Uipkes houten vloeren geleverd en gelegd.

Houten vloeren Arnhem

Een houten vloer gelegd en geleverd voor een internetonderneming in Arnhem.

Houten vloeren Naarden

Voor een architectenbureau in Naarden hebben we een houten bedrijfsvloer gelegd en geleverd voor in hun eigen pand. Het idee was om een ongedwongen sfeer te creëren en het vooral een leuke werkplek te laten zijn voor iedereen.

Houten vloer voor kantoor in Hilversum

In dit kantoor in Hilversum, dat in gebruik is genomen door een grote uitgever van muziek, heeft Uipkes houten vloeren onlangs een vloer geleverd en gelegd.

Lamelparket Amsterdam

Lamelparket voor een kantoor in Amsterdam.

Houten vloer Amstelveen

Houten vloeren van Frans eiken in Amstelveens restaurant

Houten vloer Amsterdam

Notenhouten vloeren in kantoorpand te Amsterdam

Houten vloer Rotterdam

Een winkelvloer van teakhout voor een schoenenwinkel in Rotterdam