VISGRAAT VLOER BERLAGEHUIS

Uipkes leverde en legde deze prachtige frans eiken visgraatvloer in het gerestaureerde Berlagehuis in Den Haag. Onder het authentieke dak werd een podium gebouwd waarop Uipkes de visgraatvloer gelegd heeft. Het podium dient als centrale werkplek in het gebouw en is een verrijking voor het oog.

HOUTEN VLOEREN IN EEN INSPIRERENDE KANTOOROMGEVING

Onlangs heeft men dit prachtige Berlagehuis in Den Haag gerenoveerd tot een inspirerende kantooromgeving. Het Berlagehuis is een keuze voor ondernemen en werken in een tijdloos en prestigieus monument. Bij de opening (1927) was het een modern en vooruitstrevend gebouw.

Berlage was een vernieuwende architect die een gebouw had ontworpen dat opviel maar ook perfect paste bij zijn omgeving. Vernieuwend was ook dat hij bewust het interieur en het exterieur met elkaar liet harmoniƫren. Nu, ruim tachtig jaar later, staat hier een inspirerende moderne werkomgeving die aan alle eisen en wensen van het moment voldoet.

 

RENOVATIEPLANNEN VOOR JE KANTOOR?

Wens je een vrijblijvend advies bij jouw renovatieplannen. Uipkes houten vloeren deelt haar jarenlang opgedane kennis en ervaring graag. Zodat de vloer in harmonie met de omgeving wordt afgestemd. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of maak gebruik van het formulier hieronder voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

 

 

De kantoorvloer details zijn een lust voor het oog

Onze ambachtelijke vakmensen hebben oog voor details bij het leggen van houten kantoorvloeren en maken deze tot een lust voor het oog. De traptreden van het podium hebben we afgewerkt met hetzelfde eikenhout als de visgraat vloer. Daarnaast heeft de opdrachtgever verzocht een toegangsluik in de kantoorvloer te maken met daarin een luchtrooster voor de aanvoer van geconditioneerde lucht voor de kantooromgeving. Dit toegangsluik deze hebben we ook van het hetzelfde eikenhout gemaakt als de kantoorvloer om zo tot een mooie afwerking te komen.

Een moderne visgraatvloer met een autentieke knipoog

In dit prachtige gebouw uit 1927 hoort een authentieke visgraatvloer. Berlage had destijds oog voor moderne details welke tijdloos in hun omgeving passen.

Uipkes heeft een visgraatvloer gelegd in deze prachtige kantooromgeving, waarbij gebruik is gemaakt van planken met een grote afmeting. Zo is de vorm authentiek alleen de afmeting modern. De grote afmeting van de visgraat geeft het geheel een rustig uiterlijk in harmonie met de omgeving.

 

HOUTEN KANTOORVLOER IN DE JUISTE KLEUR

Karakter, authentiek, harmonieus... allemaal woorden die bij deze prachtige omgeving passen. De juiste kleur bepalen van houten kantoorvloeren is zeker niet het minst belangrijke onderdeel bij nieuwe vloeren. Uipkes houten vloeren heeft, na overleg met de architect, de kleur voor deze kantoorvloer met de hand ter plekke aangebracht. Uipkes kan tientallen kleuren voor jouw kantoorvloeren maken.

 

CONTACT

Mocht je nou ook een kantoorpand willen met een consistente ondergrond van perfecte kwaliteit, dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of maak gebruik van het formulier hieronder voor het aanvragen van een vrijblijvende kantoorvloer offerte.