Wij spraken met Mevrouw Kwist uit Den Haag

"Vloerverwarming en een houten vloer bleek toch mogelijk te zijn"

Of we onze mening willen geven over onze Uipkes vloer? Natuurlijk! Wij tekende op papier voor ons nieuwbouw appartement. Omdat de bouw nog moest starten hadden wij ruimschoots de tijd om ons te oriënteren betreft het interieur.

Wij hadden 2 grote wensen, vloerverwarming en een houten vloer, maar wij zijn er altijd vanuit gegaan dat deze twee aspecten niet samen gingen. Na lang wikken en wegen besloten wij toch voor een houten vloer te kiezen met design radiatoren. Via internet kwamen wij bij Uipkes terecht. Tijdens ons bezoek aan de showroom van Uipkes bleek dat onze dromen toch beide werkelijkheid konden worden!

Vloerverwarming en een houten vloer bleek toch mogelijk te zijn. Wij genieten nog dagelijks van onze mooie vloer en regelmatig van de vloerverwarming. Wat ons het meest verrast is dat de vloer met ons meegroeit. De vloer leeft en veranderd, een prachtig gevoel om mee te leven, een natuurlijk houten vloer.

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

Mevrouw Kwist heeft een appartement waarin de constructie van de ondervloer al rekening is gehouden met de geluidsreductie. De vloer is dus rechtstreeks op een voorbehandelde ondervloer geplakt. Wij hebben Vincent, Rustiek Frans eiken planken van 24 cm breed met een toplaag van 4 mm eiken neergelegd. De vloer is dubbel gerookt zwart geolied en afgewerkt met een modern MDF plint van 120 x 15.

< terug naar alle referenties