Persinformatie

Hier vind je informatie over Uipkes Houten Vloeren. Daarnaast hebben wij diverse eigen foto's van houten vloeren. Alle getoonde beelden op deze website kunnen in hoge resolutie worden aangeleverd. Bel ons of stuur een e-mail naar info@uipkes.nl.

FOTO'S OPVRAGEN

Wij hebben verschillende persfoto’s van houten vloeren die je kunt gebruiken voor jouw artikel. Je kunt de persfoto’s opvragen via onze contactpagina of even bellen. Je ziet hier slechts enkele voorbeelden. Alle getoonde foto’s van houten vloeren op deze website zijn door ons gelegd en geleverd. Deze foto’s (en de rechten erover) zijn in ons bezit en je kunt de foto's bij ons opvragen in beeldformaten met een hoge resolutie.

INFORMATIE OVER UIPKES HOUTEN VLOEREN

Een houten vloer is de perfecte basis voor een sfeervol en tijdloos interieur. Verantwoord hout met een bijzondere kleurfinish brengt een ruimte tot leven en zorgt voor warmte en gezelligheid.

Bij het kopen van een houten vloer komen er allerlei vragen op je af en blijkt het zorgvuldig leggen en afwerken van de vloer net zo belangrijk als de keuze van de houtsoort, de kleur en het patroon.

Gaat jouw voorkeur uit naar brede vloerdelen van massief Frans Eikenhout, gerookt naturel geolied of een ‘doorleefde’ look? Of kies je voor gelaagd parket omdat je vloerverwarming hebt en je het ook belangrijk vindt om jouw interieur een natuurlijk karakter te geven? Wij beantwoorden al je vragen en maken een gratis vloerenplan, afgestemd op jouw persoonlijke smaak.

MASSIEF HOUTEN VLOEREN OF GELAAGD PARKET

Ons assortiment biedt keuze uit meer dan 20 soorten massief hout. De authentieke, natuurlijke uitstraling van een massief houten vloer is niet te evenaren. Het staat in elk interieur garant voor luxe, warmte, duurzaamheid en kwaliteit.

Naast massief houten vloeren heeft Uipkes ook een uitgebreide collectie lamelparket. Dit is een vloer die bestaat uit verschillende lagen multiplex waarvan de toplaag massief hout is. Gelaagd parket is geschikt voor vloerverwarming en ‘werkt’ minder in een ruimte die vochtig of juist droog is.

VERANTWOORD HOUT

Het maken van dingen die ons leven mooier maakt, dát is de missie van Uipkes Houten Vloeren. Een mooie houten vloer in een sfeervol interieur is daarbij het uitgangspunt. Van exclusieve massief houten vloerdelen tot gelaagd parket: met elke vloer haal je het natuurlijke karakter van buiten naar binnen. De meeste mensen willen de warme uitstraling van hout in huis, maar wel hout dat op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Daarom kiezen wij ervoor om al het hout voor onze vloeren te selecteren uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen in Europa.

Houten vloerenspecialist Martin Uipkes: “Een houten vloer brengt je interieur tot leven. Hout is warm, sterk, tijdloos en duurzaam. Het is een investering voor het leven en daarom werken wij met de hoogste kwaliteit verantwoord geproduceerd hout. Het professioneel leggen en zorgvuldig afwerken van de houten vloer in een olie of lak vergt vakmanschap. Ons team van ervaren parketleggers staat hiervoor garant!”

UIPKES HOUTEN VLOEREN MAGAZINE

Ons nieuwe magazine biedt informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een houten vloer. Met binnenkijkreportages en sfeerbeelden van verschillende soorten houten vloeren, het nieuwste design op interieurgebied en interviews met onder andere Nederlands beroemdste interieurontwerper Piet Boon en tv-presentatrice en trendwatcher Monique van der Reijden. Het magazine is gratis verkrijgbaar bij ons filiaal en te bestellen via onze site.

GRATIS ADVIES EN EXTRA GARANTIE

Wil je graag met ons in gesprek voor het samenstellen van een gratis vloerenplan? Kom dan naar onze vestiging in Alphen aan den RijnAmsterdam of Naarden en neem de maten van de ruimte of een plattegrond mee. Bij aanschaf van jouw droomvloer is het goed te weten dat Uipkes Houten Vloeren als CBW-erkende woonwinkel een extra productgarantie kan bieden.

Neem voor fotoaanvragen even contact op via info@uipkes.nl dan ontvang je het gewenste beeldmateriaal in TIF-formaat.