Weten wat een houten vloer kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een prachtige houten vloer gelegd op vloerverwarming met een kleur naar keuze? Op zoek naar die visgraatvloer afgwerkt met hoge mdf plint of die brede vloerdelen door het hele appartement met een 10db of 21 db geluidsreductie ondervloer? De vraag: 'wat kost een houten vloer?' wordt vaak als eerste gesteld. Hoewel dit een voor de hand liggende vraag is, is het antwoord afhankelijk van meerdere factoren. De kosten voor een houten vloer worden bepaald door de houtsoort, de kleur en afwerking van de houten vloer, de staat van de ondervloer en de specifieke wensen die u heeft.

“Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!”

Om de kosten van uw toekomstige houten vloer goed in te kunnen schatten, kunt u hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit! Hoe gedetailleerder u de offerte invult, des te beter kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Houten vloeren van Uipkes zijn op maat gemaakt, waardoor u niet in keuze beperkt bent. Uipkes koopt haar materialen rechtstreeks in bij een Nederlandse producent van duurzaam hout. U krijgt dus altijd vloerdelen van het meest duurzame hout van de hoogste kwaliteit en geen partijhandel hout uit lage lonen landen.

U kunt ook direct een offerte onvangen via onze foto pagina. U bekijkt hier afbeeldingen van diverse houten vloeren en u kunt gelijk vrijblijvend de juiste prijs per email ontvangen.

Wij zijn u graag tot dienst, wanneer u vragen of opmerkingen heeft, kunt u mailen naar info@uipkes.nl of bel 0172- 477 355. Voor algemene informatie kunt u kijken op: www.uipkesvloeren.nl

Mail mij direct een vrijblijvende offerte voor deze houten vloer

Offerteformulier
Contactgegevens