Donkere Hongaarse punt 60 graden

Deze intrigerende foto legt de pracht vast van een donkere Hongaarse punt vloer met een hoek van 60 graden, die kunstig is gelegd in zowel de keuken als de eetkamer van een modern interieur. De Hongaarse punt legwijze voegt een opvallende geometrische dimensie toe aan de ruimte, en de diepe, donkere tint van de vloer straalt een gevoel van tijdloze verfijning uit. Met elke hoek en elk lichtinval komt de rijke textuur van de vloer tot leven, waardoor een speels samenspel ontstaat tussen schaduw en glans. Deze donkere Hongaarse punt vloer, met zijn precieze hoek van 60 graden, verrijkt het interieur met een vleugje elegantie en een uniek visueel statement.

Bezoek de showroom

Bekijk meer

Veelgestelde vragen

Kan hout op vloerverwarming en ook op vloerkoeling?

Ja, houten vloeren worden al meer dan 20 jaar toegepast op vloerverwarming en vloerkoeling. Niet alle vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Massief houten vloeren combineren met vloerverwarming wordt afgeraden vanwege de hoge weerstand en de werking van het hout.

Hoe lang gaat een houten vloer mee?

Een houten vloer kan decennia's meegaan, afhankelijk van de behandeling en mate van slijtage. Wanneer een vloer geolied wordt hoeft deze niet meer geschuurd te worden, dit verlengd de levensduur van de vloer.

Is hout de duurzaamste vloer die er bestaat?

Ja, hout is samen met wol de enige herwinbare grondstof. Door hout te nemen uit duurzaam beheerde bossen doe je wat terug voor het milieu. Daarnaast slaat hout CO2 op gedurende de levensduur.

Kan ik de vloer schuren?

De vloer kan geschuurd worden als je dat wilt. Bij een geoliede vloer hoef je deze echter niet te schuren, regelmatig bijhouden (1x per 3-5 jaar) van de olielaag zorgt voor voldoende bescherming.

Kan ik van kleur veranderen?

Ja, bij een houten vloer kan na verloop van tijd de kleur worden aangepast. Hierbij is het afhankelijk van de houtsoort en behandeling. In veel gevallen hebben houten vloeren meerdere behandelingen. Vraag een expert om advies wanneer je van kleur wil veranderen.