Vacature vloerenlegger

UITDAGING EN AMBITIE? WORD EEN VLOERENKUNSTENAAR BIJ UIPKES!

Uipkes, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is gespecialiseerd in houten vloeren voor zowel particulieren als bedrijven in de Randstad. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar vloerenleggers met ervaring, maar we staan ook open voor leergierige nieuwkomers in dit vak. waar jouw reis begint als vloerenlegger.

De functie:

Als vloerenlegger bij Uipkes krijg je de kans om je vakkennis te benutten en te groeien, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan dit mooie ambacht. Je taken omvatten onder andere:

 • Voorbereiden van verschillende soorten ondervloeren.
 • Plaatsen van diverse vloeren, waaronder planken, visgraat- en Hongaarse puntvloeren.
 • Bekleden van traptreden in verschillende maten en vormen.
 • Behandelen van vloeren in diverse kleurafwerkingen.
 • Het zorgvuldig afwerken van vloeren, al dan niet met plinten.

Jouw profiel:

Als toekomstige vloerenkunstenaar bij Uipkes, herken jij jezelf in het volgende:

 • Je hebt een flexibele instelling en een 'hands-on' mentaliteit.
 • Het liefst werk je afwisselend zelfstandig én in teamverband.
 • Ervaring als vloerenlegger is een pre, maar we waarderen ook oog voor detail en probleemoplossend vermogen.
 • Het geeft je voldoening om elke vloer te transformeren tot een meesterwerk dat onze klanten volledig tevreden stelt.

We bieden:

Bij Uipkes vind je uitdaging in je werk en enkele voordelen die het de moeite waard maken:

 • Diversiteit in werkzaamheden: Geniet van afwisselend werk in steeds nieuwe omgevingen, met projecten voor particulieren, ondernemers met bedrijfspanden, en diverse architectonische pareltjes.
 • Samenwerken met collega's: Werk samen met collega parketteurs die hun kennis willen delen en je zullen ondersteunen in je ontwikkeling.
 • Goed gereedschap: Je hebt toegang tot hoogwaardig gereedschap in onze goed uitgeruste bedrijfsbus.
 • Voorzieningen: Begin je dag met koffie, koeken of fruit in onze kantine en maak gebruik van ons magazijn om materialen te laden. Alles is er om je werk soepel te laten verlopen.
 • Teambuilding en waardering: Neem deel aan teamactiviteiten en ontvang periodieke beloningen voor je inzet.
 • Competitief salaris en arbeidsvoorwaarden: Wij bieden een salaris tussen € 2500,00 - € 3750,00, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière als vloerenlegger? Sluit je aan bij ons bij Uipkes en draag bij aan het creëren van prachtige vloeren die lang meegaan. Wij kijken uit naar jouw bijdrage aan ons groeiende bedrijf! Vind je dit een leuke baan of heb je vragen? Stuur een mail naar Jurgen Vermeulen (info@uipkes.nl) of bel 06-26494308 (tussen 10:00 en 18:00 uur).

Veelgestelde vragen

Wat is het salaris voor deze functie bij Uipkes Houten Vloeren?

Het salaris voor deze functie bij Uipkes Houten Vloeren wordt bepaald op basis van de CAO Wonen als minimum. Daarnaast wordt het salaris afgestemd op de kennis en ervaring van de individuele persoon.

Welk product wordt er gebruikt bij Uipkes Houten Vloeren?

Bij Uipkes Houten Vloeren wordt uitsluitend hout gebruikt. We produceren vloeren in Nederland en vermijden het gebruik van PVC of laminaat. Onze focus ligt op hoogwaardige houten vloeren van de beste kwaliteit. We hebben 17 verschillende legpatronen in ons assortiment welke we behandelen in 90 verschillende kleuren . We werken o.a. voor particulieren, architecten en bedrijven.

Hoe wordt het team samengesteld bij Uipkes Houten Vloeren?

Bij Uipkes Houten Vloeren hebben we ons eigen team van leggers in loondienst. We hechten veel waarde aan ervaring en expertise en we delen dit dan ook graag met je. We hebben een senior lid in ons team die al meer dan 25 jaar bij Uipkes werkt. We geloven in het opbouwen van een team van gekwalificeerde professionals om hoogwaardige resultaten te leveren.

Welk gereedschap wordt er gebruikt bij Uipkes Houten Vloeren?

Bij Uipkes Houten Vloeren gebruiken we alle benodigde gereedschappen van het merk Festool. We streven ernaar om met hoogwaardige gereedschappen te werken, zodat we de beste resultaten kunnen behalen bij het installeren en afwerken van onze houten vloeren.

Hoe zit het met duurzaamheid bij Uipkes Houten Vloeren?

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Uipkes Houten Vloeren. We produceren onze vloeren in Nederland en gebruiken alleen hout uit verantwoord beheerde bossen. We vermijden het gebruik van PVC of laminaat, omdat deze materialen minder duurzaam zijn. We streven ernaar om vloeren van hoge kwaliteit te leveren die lang meegaan en we zetten ons in voor milieuvriendelijke werkwijzen in onze productieprocessen.