Elleboog patroon

Bij het Elleboog patroon worden de planken van de visgraat een kwartslag gedraaid. Hierdoor ontstaat een ander lijnen en lichtspel dan bij de visgraat vloer. De vloer is een mooie variatie op de tegenwoordig populaire visgraat of Hongaarse punt vloer. 

Dit Elleboog patroon is een houten vloer welke gecombineerd kan worden met vloerverwarming

Vloerverwarming

Het Elleboog patroon is geschikt voor onder andere een natbouw en droogbouw vloerverwarming. Ontdek hier alle mogelijkheden van een Elleboog patroon in combinatie met vloerverwarming.

Deze Elleboog patroon vloer is gelegd in de rustige sortering Frans Eiken

Houtsortering

Het Elleboog patroon is een uniek patroon, welke voor veel toevoeging in de ruimte zorgt. Hierbij kan gekozen worden voor een tweetal structuren; met middelmatige knoesten of minimale knoesten. Beide sorteringen zorgen voor een andere uitstraling.

Deze Elleboog patroonvloer is gelegd in de mooie breedte van 160 mm

Maatvoering Elleboog patroon

Het Elleboog patroon kan in smalle planken van 90 mm breed worden gelegd, maar ook in bredere formaten zoals 180 of 240 mm breed. 

Dit Elleboog patroon is gemaakt van Eikenhout, de kleur is Melk Wit van Uipkes

Kleuren

Het Elleboog patroon is in vijf kleurgroepen te verkrijgen; wit, beige, bruin, grijs en zwart. De kleuren worden gemaakt van duurzaam Eikenhout.

De prijs per vierkante meter voor het Elleboog patroon is tussen de € 185 - 220,-

Prijs

Het Elleboog patroon wordt compleet gelegd vanaf € 179,- per vierkante meter. De installatie wordt verzorgd door Uipkes eigen vloerenleggers. 

Deze Elleboog vloer zorgt in iedere ruimte door de vorm voor een sfeervolle toevoeging

Toepassing

Het Elleboog patroon kent door zijn vorm vele toepassingen. Het patroon volstaat mooi in veel ruimtes, waaronder een keuken met kookeiland. Ook in een hal of gang zorgt het Elleboog patroon voor een unieke uitstraling.

De samengestelde planken, ook bekend als lamelparket, van het Elleboog patroon hebben een Frans Eiken toplaag

Lamelparket

De planken van het Elleboog patroon zijn gelijk aan de visgraat vloeren. Hierbij is de opbouw van de plank samengesteld. Het lamelparket bestaat uit een Eikenhouten toplaag. 

Duurzame onderhoudsarme Elleboog patroon vloer

Onderhoud

De duurzame Eikenhouten vloeren van Uipkes zijn onderhoudsarm. Het onderhoud dient eens per 4-6 jaar worden uitgevoerd.

Contact