Nieuwe Engelstalige Website

Datum: 01-03-2024
Leestijd: 2 minuten
Auteur: Uipkes Houten Vloeren

Een week geleden heeft Uipkes een prachtige, nieuwe Engelstalige site gelanceerd. De oude Engelstalige site hebben we, net als de Nederlandstalige versie, overgezet naar het Shopify platform. Op deze manier is er meer eenheid in design en kunnen we orders en vragen op dit platform centraal houden.

Website Redesign

De nieuwe websites van Uipkes hebben ten opzichte van de oude websites een minimalistische uitstraling en is meer gericht op afbeeldingen en producten, zodat klanten een beter beeld kunnen krijgen van onze vloeren en diensten.

De visgraat vloer, Hongaarse punt en houten vloeren collecties zijn nu in twee talen beschikbaar. Gebruik de taalswitch rechtsboven of in het hamburger menu om van taal te wisselen.

In de webshop kunnen zowel particulieren als (internationale) bedrijven een bestelling plaatsen voor maatwerk houten vloeren in één van onze vele kleuren.

Natuurlijk hebben we alles uitgebreid getest, maar het kan zijn dat we een aantal zaken over het hoofd hebben gezien. Mochten je dingen opvallen die niet goed gaan of verbeterd kunnen worden, deel ze met ons via het info@uipkes.nl. Alvast dank!

Bekijk de nieuwe website Uipkes Wood Flooring.